O nama

High Care je ugledni estetsko-medicinski salon smješten na idiličnom otoku Korčuli, u prekrasnom mjestu Vela Luka. Otvoren 2018. godine, naš salon donosi višegodišnje iskustvo u zdravstvenoj njezi koje je započelo još 1998. godine kada je osnivačica, medicinska sestra Nikolina Mirošević, započela svoju strastvenu karijeru.

Naš tim stručnjaka čine Nikolina Mirošević i njena kćer Andrea Mirošević. Obe su svestrane profesionalke s impresivnim portfeljima certifikata, znanja i vještina. Uz njihovu stručnost i posvećenost, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju moguću njegu i tretmane.

U High Care salonu pružamo širok spektar usluga koje će zadovoljiti sve vaše estetske i medicinske potrebe. Naši tretmani obuhvaćaju limfnu drenažu, SPM (Sportsko Preventivna Medicina) terapije, razne kozmetičke tretmane, masaže, medicinske i estetske pedikure, depilaciju te oblikovanje obrva. Uzimajući u obzir vaše individualne potrebe, prilagođavamo tretmane kako bismo postigli optimalne rezultate i pružili vam potpuno zadovoljstvo.

U High Care salonu ponosni smo na naše partnerstvo s prestižnim brendovima kao što su Weyergans i O.P.I. Ti renomirani brendovi jamče kvalitetu i vrhunske proizvode koji se koriste u našim tretmanima. Osim toga, surađujemo i s brendom Footlogix, specijaliziranim za njegu stopala, osiguravajući vam cjelovito iskustvo njege tijela.

Posjetite High Care salon i prepustite se stručnim rukama našeg tima. Očekuje vas opuštajuće okruženje, vrhunska njega i personalizirani pristup koji će vas osvježiti i obnoviti. Vaše zadovoljstvo i blagostanje naša su najveća motivacija, stoga se pobrinimo za vas s ljubavlju i stručnošću.

Pretražite tretmane i blog objave