SPM tretman noge

90 min
380 KN

SPM aparat je najbolja kombinacija tradicije i moderne tehnologije. S tim aparatom izvodimo različite tretmane koji se odvijaju pod utjecajem vakumske masaže. To su anticelulitni tretmai, tretmani razbijanja masnih nakupina, tretmani učvršćivanja oslabjelog vezivnog tkiva, obrada strija, učvrsćivanje grudi i stražnjice, smanjenje podbradka, obrada nečiste kože i tretmani izravnavanja bora.

Učinci vakumske masaže su: inteivno stimuliranje protoka limfe, pojačano sagorijevanje masnih stanica, učvršćivanje vezivnog tkiva stimulacijom djelovanja enzima

SPM često upotrebljavamo i kod tretiranja zastoja limfe te regeneracije zahtjevnije kože obraza i dekoltea. Također je vrlo učinkovita za opuštanje mišićne napetosti u ramenima i zatiljku.

Nakon završetka tretmana na tretiranom području osjeti se ugodan osjećaj svježine. Blago crvenilo na koži je dokaz da smo pospješili podkožnu cirkulaciju i sagorijevanje masti.

 

SPM Noge - 1. faza limfna drenaža-otvaramo limfne čvorove, zatim se limfna tekućina laganim pritiskom i sporim pokretima usmjerava prema lifnim čvorovima što daje trenutni učinak smanjenja obujma.

2.faza aktivacija masne stanice-masna stanica je naotečena i može biti i do 10 puta veća od svoje prirodne veličine. SPM radi na tome da se masna stanica smanji. Putem usisnih aplikatora doslovno usisavamo kožu. Natečene masne stanice se toliko rastežu da postaju propusne za kisik koji ulazi. To pojačava sagorijevanje masnoća, a otpadne tvari koje se zalijepe na masnu stanicu izlučuju se iz organizma putem limfe. Ovaj multifunkcionalni uređaj svakako ne biste trebali propustiti.

Doista je sjajan osjećaj kad usisni aplikatori pružaju učinak masaže, klize kožom čineći ju lijepom i zdravom.

3.faza lifting-SPM-om možemo znatno pomoći kada je u pitanju opuštena koža bez obzira na stanje celulita. Naročito kod žena, česta je pojava opuštene kože nakon 40 godine,a nekad i ranije. Jačim pritiskom i brzim pokretima zatežemo kožu, podižemo stražnjicu, trbuh, ruke ili noge. Potiče se sinteza kolagena i elastina. pH tkiva se balansira, a koža je na izgled i dodir, zaglađenija i zategnutija. 

 Ovo je prije svega zdrav tretman jer nakon sve tri faze (limfna, aktivacija masne stanice i lifting) postiže se:

  BOLJA CIRKULACIJA – SMANJENJE MASNA STANICA – PROMOCIJA LIMFNOG SUSTAVA – LIFTING

Ostali tretmani