SPM tretman lica

60min
300 KN

SPM (suction pump massage) lica jedna je od najučinkovitijih neinvazivnih anti-aging metoda. Toliko je nježan da se preporuča svakome, čak ga mogu koristiti i osobe sa osjetljivom kožom. U isto vrijeme je i super učinkovit, posebno se brzo vide rezultati kod lica koje se počelo već opuštati, to zovemo lice koje pada.

 Kako djeluje?

 Spm funkcionira na principu stvaranja vakuma s dubokim djelovanjem na kožu i potkožno tkivo, stimulira mikrocirkulaciju i limfnu drenažu zbog čega ga koristimo i za prevenciju i za ispravljanje nepravilnosti kože.

Kada potaknemo cirkulaciju koža dobije neophodan kisik i potrebne nutrijente, i ono što je zapravo najučinkovitije koža počinje disati, počinje se događati izmjena tvari.

Nečistoće i toksini zarobljeni unutar kože imaju priliku izaći van, a sve ono što je dobro za kožu dolazi do stanice.

Kako ovim tretmanom potičemo limfu, smanjuju se otekline ako ih ima na licu; najčešće su to kapci i podočnjaci te vrećice kod nazolabijalnih bora.

Samo u čistom međustaničnom prostoru možemo potaknuti kolagen i samim time učvrstiti lice.

Efekt ovog tretmana osim Liftinga je i lijep prirodan sjaj zdrave kože.

Lifting

Osim što potičemo kolagen i elastin, za vrijeme tretmana ventuzama se vakumom radi i fizički lifting. Pokretima okomitim od gravitacije podižemo kožu, tako da mjesta na kojima je koža vidljivo opuštena (ovisno o stanju kože i stupnju opuštenosti) već nakon prvog tretmana imamo rezultate Liftinga.

Bore i fine linije?

Kada aktiviramo i pojačavamo perifernu mikrocirkulaciju, perifernu cirkulaciju limfe i međustanične tekućine lica i vrata, automatski je koža punija zaglađenija i bore su manje, a fine linije se ispravljaju.

Ne možemo tvrditi da će bore biti sasvim uklonjene (dublje bore), od jednog tretmana, to ovisi ponovno o stanju kože, godinama, prehrani i načinu života.

Ali možemo jamčiti da svaka koža nakon spm-a izgleda svježe, zdravo i glatko.

Muskulatura lica

Znamo da su nam grimase koje radimo, (pokreti mišića lica) uz dehidraciju kože glavni uzročnici pojavljivanja bora, ovim tretmanom kako dolazi do opuštanja tenzije mišića, što znači da je mišić relaksiran i manje se grči, samim time smanjuje se nastanak bora.

Ostali tretmani