OPI SPA pedikura sa polutrajnim lakom

75min
250 KN

Ovim ćete tretmanom ukloniti mrtve stanice, revitalizirati, obnoviti i zaštititi vaša stopala. Tretman počinje laganim namakanjem i omekšavanjem stopala u kupki obogaćenoj mirisnim morskim solima. Nakon toga slijedi obrada natisaka i noktiju posebnom metodom. Pri tome se koristimo OPI spa preparatima koji osiguravaju luksuzni piling i njegu kao i aktivnim OPI kremama za  hidrataciju  kože. Slijedi opuštajuća masaža s OPI maslacem koja završava posebnim pakungom za stopala. Nakon što smo omekšali vaša stopala, uredit ćemo i oblikovati nokte s posebnim rašpicama .

Spa pedikura specijalno je osmišljena kako bismo vam pružili vrhunski tretman koji će vas opustiti i pripremiti vaša stopala za novi radni dan. Nakon postupka njege kože stopala, slijedi, ako to želite, nanošenje zaštitnog laka ili lakiranje. Tretman završava ugodnom masažom kako biste lakše kročili u nove radne pobjede.

OPI  Infinity polutrajni lak svoju posebnost svakako može pripisati tome što je postojan do 10 dana, a intenzivno sjaji iz dana u dan bez potrebe popravljanja. Revolucija u lakiranju noktiju dosegla je vrhunac u jednostavnosti nanošenja boje, ali i dugotrajnoj postojanosti OPI Infinite Shine laka. Ovaj lak izvrsno povezuje prirodni nokat s bojom te preventivno djeluje na neželjeno žutilo noktiju. Nanosi se jednostavno u tankim slojevima, kao i normalan lak za nokte. Jednako tako se i skida, normalnim odstranjivačem lakova za nokte bez nepotrebnih komplikacija folijom te bez čekanja. Prednost OPI Infinite Shine je u tome što se ne mora sušiti u  UV ili LED lampi, što je u današnje vrijeme vrlo bitno za nježnu kožu ruku i zdravlje noktiju. 

Ostali tretmani